Cortina's elektrische fiets en transportfietsen

Voor de hippe modellen van Cortina kunt u terecht bij Rijwielcentrum Susteren. Deze fabrikant staat bekend om de trendy transportmodellen, maar in onze winkel vindt u tevens Cortina’s elektrische fiets nabij Sittard, in Susteren. Ook de Cortina-e-bike beschikt over het herkenbare design. Zo kan iedereen gebruikmaken van deze bijzondere tweewielers, wat uw fietswensen ook zijn.

OVER CORTINA

De transportfiets is al jarenlang een erg populair type fiets en Cortina heeft zich hiermee echt geprofileerd. Aanvankelijk was het weggelegd voor hippe vogels, maar inmiddels kan niemand de nostalgische tweewieler weerstaan. En dat is niet zonder reden. De transportfiets is allereerst heel praktisch. Boodschappen kunnen in de krat op het rekje worden geplaatst. In het zicht – een voordeel ten opzichte van fietstassen. Niet zo gek dus dat de transportfiets bij scholieren met zware boekentassen zo populair is. Een tweede prettige eigenschap van de transport fiets is de degelijke kwaliteit. Het stoere, degelijke frame maakt de fiets enorm bestendig. Een aankoop voor de lange termijn dus.

KUNT U NIET KIEZEN?

Bij Rijwielcentrum Susteren, vlakbij Sittard, kunt u terecht voor een breed aanbod Cortina-damesfietsen en Cortina-herenfietsen. Van klassieke transportfiets met mand tot sportief model met trapondersteuning: de keuze is reuze en het design altijd eigentijds. Zo hoeft u niet in te leveren op kwaliteit bij de aanschaf van een modieuze fiets. Wij helpen u (of uw schoolgaande kind) met plezier een keuze te maken uit de collectie. Ieder model heeft immers zo zijn eigenschappen en u wilt natuurlijk dat de fiets ook op de lange termijn goed bij de gebruiker past.

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze collectie hippe Cortina-elektrische fietsen en reguliere modellen. U kunt tevens bij ons terecht voor het nodige onderhoud en reparaties. Hebt u alvast een vraag over het aanbod of over Rijwielcentrum Susteren? Bel gerust naar tel. 046 449 2022 of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag verder.