RIH-fietsen vindt U bij Rijwielcentrum Susteren

Bent u op zoek naar een unieke fiets van uitmuntende kwaliteit? Dan zijn de tweewielers van RIH iets voor u. Deze bijzondere fietsen worden al ruim 70 jaar met de hand gemaakt in Limburg. Van racefiets tot elektrische fiets: RIH maakt het. Vind uw perfecte fiets tussen onze RIH-fietsen nabij Sittard, in ons rijwielcentrum in Susteren. Met natuurlijk de bijbehorende service!

HET VERHAAL VAN RIH

RIH is een bijzondere fietsfabrikant. In 1921 werd de eerste racefiets gemaakt in de Amsterdamse Jordaan, maar de fabriek zit inmiddels alweer ruim 70 jaar gevestigd in Venlo. Al sinds de oprichting worden de racefietsen van RIH graag gebruikt door succesvolle wielrenners – Leontien van Moorsel werd in 1990 zelfs wereldkampioen op een fiets van RIH. Maar ook in het produceren van stadsfietsen zijn deze specialisten bijzonder goed. In 2010 kwam daar tevens de RIH-e-bike bij: de Omega. Zo voorzien deze ambachtelijke vakmensen iedere fietser van het juiste model.

Bij Rijwielcentrum Susteren kunt u terecht voor een brede selectie RIH-fietsen. Zo vindt u van RIH de elektrische fiets, maar ook de comfortabele modellen zonder motor en de sportieve varianten. De kwaliteit van RIH is niet goedkoop, maar u betaalt voor een uniek staaltje design en productie van eigen bodem. Zoals gezegd worden RIH-fietsen namelijk met de hand gemaakt en tevens na afronding met het blote oog gecontroleerd. Zo bent u met een fiets van RIH altijd verzekerd van de beste kwaliteit. En dat is wat waard.

ALLROUND RIJWIELSERVICE

Bij Rijwielcentrum Susteren kunt u tevens terecht voor vakkundig onderhoud en reparatie nabij Sittard. Zo houdt u uw RIH in topconditie.

Wij vertellen u graag meer over de verschillende modellen van RIH en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke wensen. Hebt u alvast een prangende vraag? Neem gerust contact op door te bellen naar tel. 046 449 2022 of door een e-mail te sturen naar info@rijwielcentrumsusteren.nl.