Langdurig fietsplezier met een Sparta E-Bike

Geniet van lange tochten en volop comfort met een Sparta e-bike of gewone fiets via Rijwielcentrum Susteren. Wij helpen u graag aan de juiste Sparta-damesfiets of Sparta-herenfiets voor uw gebruik. Misschien is dat een elektrische fiets, maar misschien kunt u wel beter voor een sportief model gaan. Het maakt niet uit; als Sparta Premium Dealer kunnen wij u altijd een groot aanbod, de beste service en scherpe prijzen bieden. Zoekt u een fijne Sparta e-bike nabij Sittard? Bij Rijwielcentrum Susteren kunt u terecht.

PIONIERS IN E-BIKES

Sinds Sparta de elektrische fiets heeft geïntroduceerd in 2003, is deze tweewieler met extra’s niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ook andere merken hebben de trend opgepikt, maar Sparta blijft de eerste fabrikant die de fiets met trapondersteuning op de kaart zette. En dat succes is geen verrassing: voor de introductie van de elektrische fiets was het alternatief voor een reguliere fiets niet erg aantrekkelijk. Men kwam uit bij een snorfiets of een ander gemotoriseerd voertuig dat niet meer op een fiets lijkt. Sparta’s e-bike, de Sparta Ion, ziet eruit als een doodgewone fiets, maar heeft die ene belangrijke toevoeging: het motortje. De ervaring is dus vrijwel hetzelfde, alleen een stukje gemakkelijker.

Rijwielcentrum Susteren is Sparta Premium Dealer. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor een bijzonder breed aanbod fietsen van Sparta. Zo hebt u de keuze uit diverse modellen met trapondersteuning, zodat er altijd wel een model bij zit dat voldoet aan uw wensen. Maar u bent bij ons tevens aan het juiste adres voor een reguliere fiets. Denk bijvoorbeeld aan een sportief model of een trendy Sparta-transportfiets. Wij helpen u graag een keuze te maken uit het aanbod, zodat u lange tijd plezier hebt van uw aankoop.

REPARATIE EN ONDERHOUD

Naast de aankoop van een nieuwe Sparta e-bike kunt u bij ons terecht voor vakkundige reparatie en onderhoud. Wij weten raad met vrijwel ieder model en weten de klus snel te klaren. Wij zeggen dan ook: ’s ochtend gebracht is in de namiddag klaar. Mits wij geen al te grote gebreken ontdekken, natuurlijk. In dat geval zullen wij u dit tijdig laten weten, zodat u er rekening mee kunt houden. Wel zo prettig.

Hebt u vragen over ons aanbod Sparta e-bikes en reguliere fietsen? Kom gerust eens langs in onze winkel in Susteren, nabij Sittard. U kunt tevens bellen naar tel. 046 449 2022 of een bericht sturen naar info@rijwielcentrumsusteren.nl. Zo helpen wij u graag aan uw nieuwe favoriete fiets.

Rijwielcentrum Susteren is RDW-erkend.